Renovatie-
2016-2019

Renovatie winkelpand, gevels en bouw 2 appartementen

Een groot pand in de Kalverstraat in Amsterdam moest worden gerenoveerd en gerestaureerd, en het pand kreeg een functiewijziging. Albucom deed dat in opdracht van de eigenaren in de periode 2016 tot en met 2019 – van de totale begeleiding van planvorming tot en met de oplevering van het project. Dat hield in: de keuze voor en opdracht aan de architect voor het project, voorbereiding van planvorming in de bouwaanvraagfase, begeleiding van het vertrek en de oplevering van voormalige huurder van het pand, aanbesteding en begeleiding van de eerste sloop en asbestsanering, tussentijdse rapportages, selectie van de aannemer voor de uitvoering van het werk, begeleiding van de uitvoering van het project, bewaking van kosten en planning en het contact tussen de makelaar en huurkandidaten.

kalverstraat-04
kalverstraat-06
kalverstraat-03
kalverstraat-01
kalverstraat-05
kalverstraat-02
Project-Slider-8
Project-Slider-7
Project-Slider-6
Project-Slider-5
Project-Slider-1
Project-Slider-3

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
We denken graag met u mee in een renovatie of nieuw project