Verbouw-
2018-2019

Inpandige verbouwing

Een voormalig ooglaserkliniek in Utrecht werd omgebouwd tot een kantoor met overleg- en ontmoetingsruimten voor het vfonds – het Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg. Albucom zette het project planmatig en financieel op, begeleidde het kostentechnisch en bewaakte het proces. Uiteraard allemaal binnen het vanuit de organisatie aangegeven korte tijdsbestek en het beschikbare budget.

“Sinds maart 2018 zijn wij gevestigd in een monumentaal pand met vier verdiepingen in hartje Utrecht. In een krap tijdsbestek van een paar maanden is onder begeleiding van Jan Ruizendaal van Albucom het pand volledig verbouwd. Doordat Jan vanaf het eerste begin de bouwbegeleiding op zich heeft genomen, hebben we een mooi eindresultaat binnen een krap tijdsbestek kunnen realiseren. Jan heeft vooraf goed meegedacht met de ramingen en aanbesteding. Vervolgens gaf hij wekelijks uitstekend inzicht in de werkzaamheden en de kosten en adviseerde hij ons over keuzes en consequenties. Hij is gestructureerd, overzichtelijk en denkt mee met de opdrachtgever. Jan zit boven op het werk en houdt de planning goed in de gaten. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en meer dan tevreden over de samenwerking. Albucom bevelen wij van harte aan.”

Paulien Hofstede,
Coördinator Vredesbolwerk
lucasbolwerk 1
lucasbolwerk 2
lucasbolwerk 5
lucasbolwerk 6
lucasbolwerk 7
Project-Slider–1
Project-Slider–5
Project-Slider–2
Project-Slider–6
Project-Slider-3

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
We denken graag met u mee in een renovatie of nieuw project